Evenementen-EHBO

EHBO Purmerend werkt samen met diverse organisaties ten aanzien van EHBO-hulpverlening bij evenementen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Reuring, voetbalwedstrijden, de vierdaagse, de Dam-tot-Damloop, festivals of concerten.
Bent u bij ons geslaagd voor een EHBO-training en wilt u ervaring in de praktijk opdoen? Word actief!
In het weekend van 14 en 15 mei waren we aanwezig bij het Jubileumconcert 77 jaar Cantamo in de Taborkerk in Purmerend. Als ehbo-ers komen we (bijna) overal. Lijkt het je leuk om ook EHBO te leren, kijk dan eens op onze website: www.ehbopurmerend.nl #EHBO #Purmerend #cursus  
Bij sport- en spelevenementen kan natuurlijk veel fout gaan. Gelukkig valt het in de praktijk allemaal erg mee. We zijn er liever "voor niks" dan dat we het erg druk hebben.
Na twee jaar mocht er weer koningsdag gevierd worden. EHBO-vereniging Purmerend was aanwezig in de omgeving van de kaasmarkt in Purmerend. Gelukkig was het een mooie dag zonder ongelukken of andere narigheden. #EHBO #Purmerend #cursus

Zorgwijzer.nl - Vergoeding Preventieve Zorg

Voorkomen is beter dan genezen. Dat beseffen ook zorgverzekeraars. Vandaar dat zij preventieve zorg, zoals gezondheidscursussen, medische onderzoeken en andere preventieve zorg vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Ook een EHBO- of reanimatiecursus wordt door verzekeraars volledig of gedeeltelijk vergoed.
Lees hier verder.

Zorgwijzer.nl - Vergoeding EHBO Cursus

Het volgen van een EHBO- en reanimatiecursus kan bij noodgevallen van grote waarde zijn. Dat geldt helemaal als er in jouw omgeving mensen zijn met een verhoogd risico op hartfalen. Steeds meer Nederlanders volgen een EHBO-cursus. Lees hier verder.

EHBO Purmerend